Natuur's super ingrediënt: Cocoa Butter
Natuur's super ingrediënt: Cocoa Butter
Ons belangrijkste ingrediënt over de afgelopen 40 jaar is cacaoboter, in feite kopen we jaarlijks meer dan 265.000 pond cacaoboter. We noemen het hét superbestanddeel vanuit de natuur vanwege zijn superieure genezende eigenschappen en zijn vermogen om de huid te helpen vocht vast te houden.
Cacaoboter is een rijk plantaardig vet dat wordt geëxtraheerd uit de cacaoboon en groeit in de vrucht van de cacaoboom. Wanneer de vruchten rijp zijn worden
deze geoogst van de stammen en takken en gescheiden door kleuren die overeenkomen met de kwaliteit van de boon; de vruchten van mindere kwaliteit worden veelal gebruikt voor industriële chocolade, terwijl de bonen van betere kwaliteit worden gebruikt in de Cocoa Butter-formule van Palmer's.
Palmer's doel is altijd de beste zorg voor jouw huid. We kopen onze meest rauwe en hoogwaardige cacaoboter uit Ghana, waar de beste cacaobonen ter wereld worden gevonden.
Onze rauwe cacaoboter is ethisch en duurzaam geproduceerd en we zijn een trots lid van de World Cocoa Foundation die duurzame landbouw ondersteunt.