Zwangerschapsolie - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Zwangerschapsolie

100ml

Ongeschonden de zwangerschap doorkomen met de Palmer’s Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie, een geavanceerd verzorgingsproduct voor meerdere doeleinden dat op het hele lichaam, waaronder het gezicht, kan worden gebruikt. Deze lichte droge olie zonder conserveringsmiddelen bevat een exclusief mengsel van belangrijke ingrediënten tegen littekens, striae, droge, beschadigde huid, oneffen huidtinten, ouder wordende huid en fijne lijntjes en rimpels.

- De huid voelt zacht aan

- Niet-vette, niet-kleurende formule

- Diepe hydraterende behandeling

- Vrij van minerale oliën, parabenen en ftalaten

- Hypoallergeen, niet-comedogeen en dermatologisch getest

- Geschikt voor een gevoelige huid

Cacacoboter- de feiten

Niets nieuws onder zon, cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter. Cacaoboter wordt gewonnen uit de bonen van de cacaoboom (Theobrama Coao). De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule

Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokosolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten

Driemaal daags of zo vaak als gewenst zachtjes in het betreffende gebied masseren om striae te voorkomen. Start met het product tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap voor het beste resultaat

Cacaoboter: natuurlijke vochtinbrengende eigenschappen die zelfs de ruwste, droogste gebieden helpt te verzachten.
Pure Arganolie: voedt en herstelt de huid, vermindert vlekjes en littekentjes en zorgt voor een mooie egale teint.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verbeteren van het uiterlijk van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.
Cetesomate-E: helpt littekens, striae, droge, beschadigde huid, ongelijkmatige teint, ouder wordende huid en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
Sesamolie: hydrateert diep om het vochtgehalte van de huid te verbeteren, waardoor de huid er steviger en voller uitziet.
Canola olie: helpt de huid te egaliseren door littekens en vlekjes gericht aan te pakken.