Verzachtende Huidolie Cacao - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Verzachtende Huidolie Cacao

60ml

Palmer's Cocoa Butter Formula Skin Therapy Oil is een exclusieve mix van pure Arganolie, natuurlijke oliën, Cetesomate-E® Complex en Vitamine E, rijk aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten voor optimale huidvernieuwing. De olie is een geavanceerd en veelzijdig product voor huidverbetering. Geschikt voor lichaam en gezicht. Het Cetesomate-E complex helpt, samen met de unieke ingrediënten, voor vermindering van de zichtbaarheid van littekens, striae, droge, beschadigde huid, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels. De huid ziet en voelt direct zacht en soepel aan met de unieke niet vette, niet vlekkende formule. Ook ideaal bij gebruik als badolie voor een diepe vochtinbrengende behandeling.

Krachtige hydratatie

Het Cetesomate-E complex is een integraal component van ons unieke “Rapidermal Absortion Système” welke zorgt voor een maximale doordringing van de bovenste huidlaag waardoor de krachtige ingrediënten diep in de huid doordringen voor betere hydratatie. De snel drogende formule vlekt niet en kleren kunnen vrijwel meteen aangetrokken worden na het aanbrengen.

- De huid voelt zacht aan

- Niet-vette, niet-kleurende formule

- Diepe hydraterende behandeling

- Vrij van minerale oliën, parabenen en ftalaten

- Hypoallergeen, niet-comedogeen en dermatologisch getest

- Geschikt voor een gevoelige huid

Cacacoboter- de feiten
Cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en om de huid te verzachten. De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule
Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokoksolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten.

Masseer Palmer's® Cocoa Butter Formula® Skin Therapy Oil 3 keer per dag zachtjes in, of zo vaak als gewenst, op de te behandelen gebieden.

Cacaoboter: natuurlijke vochtinbrengende eigenschappen die zelfs de ruwste, droogste gebieden helpt te verzachten.
Pure Arganolie: voedt en herstelt de huid, vermindert vlekjes en littekentjes en zorgt voor een mooie egale teint.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verbeteren van het uiterlijk van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.
Cetesomate-E: helpt littekens, striae, droge, beschadigde huid, ongelijkmatige teint, ouder wordende huid en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
Sesamolie: hydrateert diep om het vochtgehalte van de huid te verbeteren, waardoor de huid er steviger en voller uitziet.
Canola olie: helpt de huid te egaliseren door littekens en vlekjes gericht aan te pakken.