Striae Lotion - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Striae Lotion

250ml

Door de speciale combinatie van pure cacaoboter, vitamine E, sheaboter en Bio C-Elaste™ in Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage-Lotion voor Striae wordt het simpel om de striae tegen te gaan of te verminderen. Bio C-Elaste™ is een krachtige combinatie van collageen, elastine, Aziatische waternavel, zoete amandelolie en arganolie. Deze niet-vettige lotion voor het hele lichaam helpt bij de verbetering van de elasticiteit en soepelheid van de huid die tijdens en na de zwangerschap is uitgerekt. Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage-Lotion voor Striae is tevens aan te bevelen voor striae te wijten aan een schommelend gewicht. De elasticiteit van de huid verbeterde bij regelmatig gebruik bij 97% van de proefpersonen. De formule is

- Vrij van minerale oliën, parabenen en ftalaten

- Hypoallergeen en dermatologisch getest

- Geschikt voor een gevoelige huid

Cacacoboter- de feiten

Niets nieuws onder zon, cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter. Cacaoboter wordt gewonnen uit de bonen van de cacaoboom (Theobrama Coao). De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule

Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokosolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten

Begin vroegtijdig tijdens uw zwangerschap. Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage-Lotion voor Striae 3 keer daags over het hele lichaam aanbrengen in plaats van uw gewone body lotion om de elasticiteit en de soepelheid van de huid te verbeteren.

Cacaoboter: een rijke natuurlijke vochtinbrengende crème die zorgt voor een zijdeachtige huid, helpt zelfs de ruwste, droogste gebieden te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verminderen van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.
Collageen en Elastine: verbeteren de elasticiteit, rekbaarheid en stevigheid van de huid en zorgen voor een mooie egale teint en soepele huid.
Sheaboter: intensieve hydratatie voor een zachte en stralende huid.
Luteine: helpt de huid beschermen tegen schade van buitenaf