Striae Cream - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Striae Cream

125gr

De handzame tube anti striae crème is erg makkelijk voor thuis maar ook voor onderweg, overal en altijd bij de hand! De formule is een sterk geconcentreerde massage crème speciaal ontworpen voor de zwangerschap-striae gevoelige gebieden zoals heupen, dijen, buik en buste. Verrijkt met ons Bio C-Elaste™ Complex, zuivere Cacao- en Shea boters en vitamine E, heeft de massagecrème bewezen resultaat bij verbetering van de huidelasticiteit en hydratatie. Bij regelmatig gebruik wordt de kans op striae ontwikkeling aanzienlijk verkleind. Deze intensieve en niet-vette crème biedt ook verlichting bij droge en jeukende huid als gevolg van de oprekkende huid bij zwangerschap.

- Vrij van minerale oliën, parabenen en ftalaten

- Hypoallergeen en dermatologisch getest

- Geschikt voor een gevoelige huid

Breng 3 maal per dag aan op de betreffende gebieden. Voor het beste resultaat gebruiken in combinatie met de Cocoa Butter Formula Anti-Striae Lotion.

Cacaoboter: een rijke natuurlijke vochtinbrengende crème die zorgt voor een zijdeachtige huid, helpt zelfs de ruwste, droogste gebieden te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verminderen van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.
Collageen en Elastine: verbeteren de elasticiteit, rekbaarheid en stevigheid van de huid en zorgen voor een mooie egale teint en soepele huid.
Sheaboter: intensieve hydratatie voor een zachte en stralende huid.