Moisturing Body Oil - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Moisturing Body Oil

250ml

Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil, verrijkt met vitamine E, is een snel absorberende, licht geurende olie die de huid helpt hydrateren en verzacht de ruwe, droge huid zonder vettigheid. Je kunt de olie gebruiken zowel na het douchen of bad of als badolie. Voor het beste resultaat breng je de olie aan op een nog vochtige huid. De fles is voorzien van een flip-top dop voor gemakkelijke toepassing.

Cacacoboter- de feiten

Niets nieuws onder zon, cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter. Cacaoboter wordt gewonnen uit de bonen van de cacaoboom (Theobrama Coao). De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule

Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokosolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten.

Gebruik Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil als douche- of badolie of als huidolie na het baden, smeer de huid het liefste in als deze nog een beetje vochtig is.

Cacaoboter: natuurlijke vochtinbrengende eigenschappen die zelfs de ruwste, droogste gebieden helpt te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verbeteren van het uiterlijk van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.