Firming Butter - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Firming Butter

315ml

Weer lekker strak en stevig in je vel met Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter, een unieke formule die speciaal is ontworpen om je lichaam te herstellen naar zijn natuurlijke, oorspronkelijke stevigheid, zelfs na een zwangerschap of gewichtsverlies. De unieke combinatie van Cacao boter, Collageen, Elastine en Shea Butter verstevigt de huid en verbetert de huidelasticiteit en textuur. Daarbij helpen Ginseng en vitamine E de huid te verzachten en te verjongen. Het Co enzym Q10 in Palmer’s Cocoa Butter Formula Firming Butter is een antioxidant dat helpt de huid te versoepelen en revitaliseren. De formule is zonder parabenen en ftalaten en getest door dermatologen.

- Vrij van parabenen en ftalaten en dermatologisch getest

- Geschikt voor een gevoelige huid

Cacacoboter- de feiten
Cacaoboter wordt al eeuwenlang door vrouwen in de tropen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en om de huid te verzachten. De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid. Vandaar dat producten op basis van cacaoboter moeiteloos door de huid worden opgenomen.

Palmer’s natuurlijke formule
Hoewel de hydraterende, verzachtende eigenschappen van cacaoboter al eeuwen bekend zijn, was Palmer’s de eerste die een moderne huidverzorgingsserie ontwikkelde op basis van cacaoboter. Aangevuld met vitamines, kokoksolie en natuurlijke mineralen biedt Palmer’s Cocoa Formula uw huid het beste uit de natuur. Dat ziet u en dat voelt u. Niet voor niets staan we 100% achter deze producten.

Masseer tweemaal daags het hele lichaam met Palmer’s Cocoa Butter Formula Firming Butter, vooral dijen, benen, buik en borst.

Cacaoboter: een rijke natuurlijke vochtinbrengende crème die zorgt voor een zijdeachtige huid, helpt zelfs de ruwste, droogste gebieden te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verminderen van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.
Collageen en Elastine: verbeteren de elasticiteit, rekbaarheid en stevigheid van de huid en zorgen voor een mooie egale teint en soepele huid.
Sheaboter: intensieve hydratatie voor een zachte en stralende huid.
Co-Enzym Q10: een krachtige antioxidant - stimuleert de huidcellen en zorgt voor een mooie gladde huid.