Cocoa Butter Original Solid Formula - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Cocoa Butter Original Solid Formula

100gr

De 100% pure cacaoboter smelt wanneer het in contact komt met de huid en trekt daardoor zeer gemakkelijk in. De intens verzorgende en vochtherstellende eigenschappen van Palmer's Cocoa Butter Formula zijn een aanrader voor de verzorging van de ruwe, droge huid. Palmer’s Cocoa Butter Formula Vaste Crème is een extra dikke crème met 100% pure cocaoboter, verrijkt met Vitamine E, in een kalmerende basis van emolliënten. Verzacht en camoufleert vlekjes en littekens, verstevigt de huid en is een uistekend hydraterend middel voor de zeer droge huid; ook voor na het bruinen. Ideaal voor diepe hydratering en nachtbehandelingen. Alom aanbevolen voor de behandeling van striae.

Palmer's cacaoboter vormt een flinterdun, beschermend filmpje op de huid dat verdamping van vocht uit de huid tegenhoud. Daardoor biedt de crème onmiddellijk verlichting bij jeuk en uitdroging van de huid. Ook de tere kinderhuid kan verzorgd worden met Cocoa Butter Formula. Rode vlekjes in het gezicht en andere droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! De krachtige, herstellende eigenschappen werken ook bij littekentjes, lichte brandwondjes en andere onvolkomenheden van de huid. Zelfs bij aandoeningen als eczeem zijn positieve effecten gemeld.

Deze multi-inzetbare formule is een must voor elk gezin!

De klassieke Cocoa Butter Formula in de pot is een uiterst geconcentreerde crème. Door een likje van de substantie tussen de handen op te warmen wordt deze perfect smeerbaar. Dagelijks gebruiken voor een zachte en jonge huid of direct na blootstelling aan de zon of de wind.

Cacaoboter: een rijke natuurlijke vochtinbrengende crème die zorgt voor een zijdeachtige huid, helpt zelfs de ruwste, droogste gebieden te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verminderen van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.