Body Lotion, Fragrance Free - Palmer's Cosmetics
Cocoa Butter Formula

Palmer's Body Lotion, Fragrance Free

250ml

Een rijke body lotion voor de gevoelige huid of wanneer je liever de body lotion hebt zonder de herkenbare geur van de Cocoa Butter Formula. Palmer’s is wereldwijd bekend en favoriet om haar producten met 100% pure cacaoboter. De intens verzorgende en vochtherstellende eigenschappen van Palmer's Cocoa Butter Formula Fragrance Free zijn een aanrader voor de verzorging van iedere huid. Palmer’s Cocoa Butter Formula Fragrance Free lotion is rijk, dik en luxueus en maakt zelfs de droogste huid weer mooi zacht. De luxe body lotion is verrijkt met Vitamine E, het verzacht en camoufleert vlekjes en littekens, verstevigt de huid en wordt aanbevolen voor de preventie van striae. Palmer’s Cocoa Butter Formula Body Lotion is een uitstekende hydraterende lotion voor het hele lichaam, ook ideaal na het bruinen.

- Vrij van parabenen

- Hypoallergeen en dermatologisch getest

Dagelijks gebruiken voor een zachte en jonge huid of direct na blootstelling aan zon en/of wind.

Cacaoboter: een rijke natuurlijke vochtinbrengende crème die zorgt voor een zijdeachtige huid, helpt zelfs de ruwste, droogste gebieden te verzachten.
Vitamine E: een krachtige antioxidant die helpt bij het verminderen van littekens, striae en onvolkomenheden op de huid, waardoor een gelijkmatiger en strakker uiterlijk wordt verkregen.